Vad kan du använda Z-Water till?

Nästan allt. Kök, matplats, badrum, rostfritt, golv, fläckar på hårda ytor och på textil är bara några exempel.

Vad kan du använda Z-Water till?

Kök och matplats

I köket funkar Z-Water X-power toppenbra. Se till att alltid ha en sprayflaska på till hands och spraya direkt på ytorna och torka av. Bänkar, rostfritt, skåp och lådor blir enkelt rena och fingeravtryck på kyl/frys/mikro är lätta att få bort.

Wc och badrum

Alla ytor i ditt badrum gör du effektivt rent med Z-Water X-power, spraya direkt på ytan eller i mikroduk och torka av. Ett tips från professionella städbranschen är att ha mikrodukar med olika färger för olika utrymmen. Till exempel en färg till badrum/wc, en till kök/matplats och en annan till övriga ytor. Produkten är oparfymerad och tar effektivt bort dålig lukt utan att dölja eventuella smutsrester med parfym. När det gäller kalkavlagringar går dock Z-Water X-power bet… då behöver du använda ett surt rengöringsmedel med lågt pH-värde.

Golv

Blanda en brukslösning på vanligt kranvatten och 20 procent Z-Water X-power och använd när du fukt- eller våtmoppar golv. Det funkar bra både på klinker, parkett och plast- eller linoleumgolv. Om ditt kranvatten inte är avhärdat bör du inte blanda mer brukslösning än du gör av med för stunden. Kalken i kranvatten som inte är avhärdat minskar effekten i Z-Water X-power efter en stund

Rostfritt

Rostfria ytor kan vara knepiga att hålla rena med vanliga rengöringsmedel. Kyl, frys, spis eller mikro blir lätt flottiga och fulla med fingeravtrycks som lätt kan se ofräscht ut. Z-Water X-power löser snabbt upp och får bort smutsen utan att lämna ränder av kemikalierester.

Fläckar på hårda ytor

Z-Water X-power är mycket bra till många typer av fläckar. Prova dig fram vilket som funkar bäst, att spraya direkt på ytan eller i mikroduk innan du bearbetar fläcken och torkar av.

Fläckar på textil

Z-Water X-power är ett mycket bra fläckborttagningsmedel som också fungerar bra på textil. Spraya rikligt, bearbeta fläcken med mikroduk utifrån och in mot fläckens mitt och torka med ren mikroduk. Upprepa vid behov. Vid svår eller intorkad fläck, låt verka en stund före avtorkning.

Sot

Glaset på kaminen får du lätt ren med Z-Water. Det gäller också om du råkat komma åt ytor med sotiga fingrar, spraya och torka av med mikroduk.

Fönster

Byt ut ditt vanliga fönsterputsmedel mot Z-Water X-power, ftersom det är noga filtrerat lämnar det inga ränder. Z-Water X-power är också jättebra att torka av speglar med.

Frukt och grönt

Att vi ska skölja frukt och grönt innan vi stoppar det i oss är ingen nyhet. Eftersom Z-Water X-power löser fett är det väldigt effektivt att använda när man sköljer frukt och grönt utan att lämna någon bismak. Blanda 1 dl Z-Water X-power i en liter vatten och lägg frukten eller grönsakerna däri någon minut och skölj sedan med kranvatten.

Glasögon, mobil och datorskärm

Spraya i glas- eller putsduk och torka försiktigt av, rent och fritt från ränder från kemikalierester.

© Alkaline Water Production Sweden AB | Näset 1, 516 95 Målsryd | info@awps.se